MANHATTAN Standard                        SPA 3 ατόμων

 

                                                                                                                           Διαστάσεις: 2130 x 1600 x 750 mm

TIMH: 4.485,60 € +Φ.Π.Α.                                                                   ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

 

Το SPA Manhattan έχει κατασκευαστεί από αντιβακτηριδιακό ακρυλικό, ανθεκτικό στην υπέρυθρη ακτινοβολία, μέσα στο οποίο έχουν συμπεριληφθεί 30 χιλιοστά θερμομονωτικό στρώμα. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, καθώς χωράει μέσα από μια κανονική πόρτα (75 cm). Η αντλία υδρομασάζ 3HP δύο ταχυτήτων, εκτός του ότι είναι οικονομική, κάνει την εμπειρία υδρομασάζ απολαυστική σε οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκεται ο χρήστης. Το SPA Manhattan είναι ένα δια βίου δώρο για το σώμα και την ψυχή, που προάγει την ψυχαγωγία και την υγεία!

 

Διατίθεται στις αποχρώσεις spashell:

Sterling silver Pearl White    

Επένδυση:

      Grey (brushedsurface)    

  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Υλικό κατασκευής:

Ακρυλικό πάχους 6,3mm, ενισχυμένο με πολυουρεθάνη

 

Επένδυση:

Ακρυλικό πάχους 6,3mm, ενισχυμένο με πολυουρεθάνη.

Μόνωση από polyfoamπάχους 1cm

 

Θέσεις:

1 ξαπλωμένος, 2 καθισμένοι

Μαξιλάρια:

3

 

Ηλεκτρικός θερμαντήρας:

3kW/230V/50Hz

 

Απαιτήσεις ισχύος:

1×25A 230V/50Hz optimum
1×16A 230V/50Hz minimum

 

Πίνακας ελέγχου:

VL260 εξωτερικός

 

Στόμια υδρομασάζ:

20 jets

 

Ρυθμιστές εισαγωγής αέρα:

3

 

Χρωματοθεραπεία:

1 λυχνία με 55 LEDs

 

Κάλυμμα:

1 τεμ. θερμομονωτικό

 

 

Σύστημα απολύμανσης νερού μέσω εσωτερικού μικροβιοστατικού φίλτρου.

 

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Θερμομονωτικός σάκος Wellis

 

Ο θερμομονωτικός σάκος Wellisπαρέχει στο spaσας προστασία από τις καιρικές συνθήκες, διατηρώντας το σε άριστη κατάσταση μεταξύ των χρήσεων. Ο σάκος είναι σχεδιασμένος ούτως ώστε να συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

 

Θερμομονωτικό κάλυμμα XtremeTM γκρι

 

Το XtremeTM είναι ένα θερμομονωτικό κάλυμμα που προορίζεται για εγκαταστάσεις σε περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Προσθέτει περίπου 5cm μόνωσης πάνω από το βασικό κάλυμμα. Χαλαρώστε, γνωρίζοντας το σπα είναι ασφαλές και η θερμομονωμένο, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ανυψωτικό καλύμματος Universal

 

Ένα θερμομονωτικό κάλυμμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα βαρύ. Προστατέψτε την πλάτη σας επιλέγοντας ένα ανυψωτικό καλύμματος UniversalWellis. Απλό στη χρήση του, το εξάρτημα αυτό επιτρέπει να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε το θερμομονωτικό σας κάλυμμα εύκολα και με ασφάλεια.

 

Ξύλινα σκαλοπάτια σε γκρι απόχρωση

 

 

Η εύκολη πρόσβαση για είσοδο και έξοδο από το spa είναι εγγυημένη με τα βολικά σκαλοπάτια Wellissteps.

 

Σε γκρι απόχρωση.

 

Σκαλοπάτια Wellistep

 

 

Με εύρος πέλματος 90cm και αντοχή σε βάρος άνω των 300 kg, το Wellistep αποτελεί την καλύτερη λύση για εύκολη πρόσβαση στο SPA.

 

  • Αντιολισθητική επιφάνεια από καουτσούκ
  • Στιβαρή κατασκευή από πλαστικό ανθεκτικό στη UV ακτινοβολία.

 

Βοηθητικό τραπεζάκι “Spaziano

 

Το βοηθητικό τραπεζάκι Spazianoπροσφέρει την ιδανική λύση σε ένα κατ’ εξοχήν πρόβλημα για τους χρήστες του SPA: πού μπορώ να αφήσω τα πράγματά μου;

Τώρα οι χρήστες του spa μπορούν να φτάσουν εύκολα το κινητό τους τηλέφωνο ή τα γυαλιά ηλίου τους, χάρη σ’ αυτό το ανθεκτικό κι ευέλικτο βοηθητικό τραπεζάκι.

Λαβή SPA

 

 

Ο συνδυασμός του νερού και των λείων επιφανειών, αποτελούν έναν πιθανό κίνδυνο σε κάθε SPA. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να έχετε μια λαβή για τα σκαλοπάτια του spa σας.

Ανεξάρτητα από την ηλικία του χρήστη, η λαβή WellisSpaGrip προσφέρει έναν εύκολο και βολικό τρόπο για να μπαίνετε και να βγαίνετε από το SPA.

 

Ομπρέλα SPA

 

Αυτή η κομψή ομπρέλα σας επιτρέπει να απολαύσετε το SPA σας, ανεξαρτήτως καιρικών φαινομένων. Σας προστατεύει αποτελεσματικά από τη βροχή ή την έντονη ηλιοφάνεια. Η κατασκευή της από αλουμίνιο και ανεξίτηλα υλικά διατηρούν αυτή την καταπληκτική ομπρέλα ανθεκτική για πολλά χρόνια.

 

Απόχη καθαρισμού SPA

 

 

Η απόχη καθαρισμού spa σας επιτρέπει να διατηρείτε το χώρο εντός και εκτός του SPA καθαρό. Αναρροφά ρύπους και μικροοργανισμούς στο ενσωματωμένο φίλτρο που διαθέτει. Χειροκίνητο, δεν απαιτεί ηλεκτρική σύνδεση. Συνοδεύεται από ακροφύσια ειδικά σχεδιασμένα να καθαρίζουν δάπεδο και τις σκάλες του SPA, καθώς και την επιφάνεια του νερού.

 

«Σκανδιναβική» μόνωση

 

Σε εγκαταστάσεις με ιδιαίτερα ψυχρό κλίμα, η κατασκευή ενός SPA με τριπλό στρώμα πολυστυρένιου, εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερη μόνωση του SPA σας.

 

Προορίζεται για εγκαταστάσεις όπου η θερμοκρασία πέφτει συχνά κάτω από 0 oC και όχι σε πιο εύκρατα κλίματα.

 

 

Κιγκλίδωμα για σκαλοπάτια

 

 

Ανοξείδωτο κιγκλίδωμα για σκαλοπάτια, κατασκευασμένο από χάλυβα. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι σταθερό, μπορεί να στερεωθεί στο έδαφος με βίδες 2x4.

 

Πετσετοθήκη

 

 

 

Η πετσετοθήκη Wellisτοποθετείται εύκολα πάνω στο SPA, διατηρώντας τις πετσέτες σας στεγνές και προστατευμένες από το νερό και τον ατμό. Όταν δεν είναι σε χρήση, διπλώνει πάνω στο SPA. Με χώρο για περισσότερες από μία πετσέτες.