MANHATTAN Premium                      SPA 3 ατόμων      

                Διαστάσεις: 2130 x 1600 x 750 mm

TIMH: 6.816,60 € +Φ.Π.Α.                                                                   ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

Τώρα μπορείτε να ζήσετε την ευχαρίστηση ενός spa στο μπάνιο σας! Το σπα Manhattan Indoor Plug&Play σχεδιάστηκε έτσι ώστε να χωράει μέσα από μια κανονική πόρτα (75 cm). Με αντλία υδρομασάζ 3 HP δύο ταχυτήτων και στις δυο θέσεις και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, αυτό το SPA προορίζεται μόνο για εσωτερικούς χώρους. Το ManhattanIndoorPug&Play είναι ένα δια βίου δώρο για το σώμα και την ψυχή, καθώς σας ανανεώνει και συμβάλλει στη διατήρηση της ευεξίας σας!

Διατίθεται στην απόχρωση SnowWhite:

Επένδυση Grey (brushed surface):

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Υλικό κατασκευής:

Ακρυλικό πάχους 6,3mm, ενισχυμένο με πολυουρεθάνη

Επένδυση:

Ακρυλικό πάχους 6,3 mm, ενισχυμένο με πολυουρεθάνη.

Μόνωση από polyfoamπάχους 1cm

Θέσεις:

1 ξαπλωμένος, 2 καθισμένοι

Μαξιλάρια:

3

Ηλεκτρικός θερμαντήρας:

3kW/230V/50Hz

Απαιτήσεις ισχύος:

1×25A 230V/50Hz optimum
1×16A 230V/50Hz minimum

Πίνακας ελέγχου:

Smart Touch

ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

 2 x 2 single speed

Στόμια υδρομασάζ:

20 jets

Ρυθμιστές εισαγωγής αέρα:

3

Χρωματοθεραπεία:

1 λυχνία με 55 LEDs

Κάλυμμα:

1 τεμ. θερμομονωτικό

Το spa είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα αποστείρωσης μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας, όπως και με 1 μικροβιοστατικό φίλτρο.

Σύστημα αποστείρωσης νερού υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C.

 

Το ισχυρό σύστημα WELLZONE 2® αποστειρώνει το νερό του SPA πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτόματα, σιωπηλά και με ασφάλεια, καταναλώνοντας ελάχιστο ρεύμα. Εξασφαλίζει κρυστάλλινο και διαυγές νερό για εσάς και την οικογένειά σας, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τη χρήση πρόσθετων απολυμαντικών.

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Θερμομονωτικός σάκος Wellis

 

Ο θερμομονωτικός σάκος Wellisπαρέχει στο spaσας προστασία από τις καιρικές συνθήκες, διατηρώντας το σε άριστη κατάσταση μεταξύ των χρήσεων. Ο σάκος είναι σχεδιασμένος ούτως ώστε να συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

 

Θερμομονωτικό κάλυμμα XtremeTMγκρι

 

Το XtremeTMείναι ένα θερμομονωτικό κάλυμμα που προορίζεται για εγκαταστάσεις σε περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Προσθέτει περίπου 5cm μόνωσης πάνω από το βασικό κάλυμμα. Χαλαρώστε, γνωρίζοντας το σπα είναι ασφαλές και η θερμομονωμένο, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

 

Ανυψωτικό καλύμματος Universal

 

Ένα θερμομονωτικό κάλυμμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα βαρύ. Προστατέψτε την πλάτη σας επιλέγοντας ένα ανυψωτικό καλύμματος UniversalWellis. Απλό στη χρήση του, το εξάρτημα αυτό επιτρέπει να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε το θερμομονωτικό σας κάλυμμα εύκολα και με ασφάλεια.

 

Ξύλινα σκαλοπάτια σε γκρι απόχρωση

 

 

Η εύκολη πρόσβαση για είσοδο και έξοδο από το spa είναι εγγυημένη με τα βολικά σκαλοπάτια Wellissteps.

 

Σε γκρι απόχρωση.

 

Σκαλοπάτια Wellistep

 

 

Με εύρος πέλματος 90cm και αντοχή σε βάρος άνω των 300 kg, το Wellistep αποτελεί την καλύτερη λύση για εύκολη πρόσβαση στο SPA.

 

  • Αντιολισθητική επιφάνεια από καουτσούκ
  • Στιβαρή κατασκευή από πλαστικό ανθεκτικό στη UV ακτινοβολία.

 

Βοηθητικό τραπεζάκι “Spaziano

 

Το βοηθητικό τραπεζάκι Spazianoπροσφέρει την ιδανική λύση σε ένα κατ’ εξοχήν πρόβλημα για τους χρήστες του spa: πού μπορώ να αφήσω τα πράγματά μου;

Τώρα οι χρήστες του spa μπορούν να φτάσουν εύκολα το κινητό τους τηλέφωνο ή τα γυαλιά ηλίου τους, χάρη σ’ αυτό το ανθεκτικό κι ευέλικτο βοηθητικό τραπεζάκι.

 

Λαβή SPA

 

 

Ο συνδυασμός του νερού και των λείων επιφανειών, αποτελούν έναν πιθανό κίνδυνο σε κάθε SPA. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να έχετε μια λαβή για τα σκαλοπάτια του SPA σας.

Ανεξάρτητα από την ηλικία του χρήστη, η λαβή WellisSpaGrip προσφέρει έναν εύκολο και βολικό τρόπο για να μπαίνετε και να βγαίνετε από το spa.

 

Ομπρέλα SPA

 

Αυτή η κομψή ομπρέλα σας επιτρέπει να απολαύσετε το σπα σας, ανεξαρτήτως καιρικών φαινομένων. Σας προστατεύει αποτελεσματικά από τη βροχή ή την έντονη ηλιοφάνεια. Η κατασκευή της από αλουμίνιο και ανεξίτηλα υλικά διατηρούν αυτή την καταπληκτική ομπρέλα ανθεκτική για πολλά χρόνια.

 

Απόχη καθαρισμού SPA

 

 

Η απόχη καθαρισμού spa σας επιτρέπει να διατηρείτε το χώρο εντός και εκτός του SPA καθαρό. Αναρροφά ρύπους και μικροοργανισμούς στο ενσωματωμένο φίλτρο που διαθέτει. Χειροκίνητο, δεν απαιτεί ηλεκτρική σύνδεση. Συνοδεύεται από ακροφύσια ειδικά σχεδιασμένα να καθαρίζουν δάπεδο και τις σκάλες του SPA, καθώς και την επιφάνεια του νερού.

 

«Σκανδιναβική» μόνωση

 

Σε εγκαταστάσεις με ιδιαίτερα ψυχρό κλίμα, η κατασκευή ενός spaμε τριπλό στρώμα πολυστυρένιου, εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερη μόνωση του SPA σας.

 

Προορίζεται για εγκαταστάσεις όπου η θερμοκρασία πέφτει συχνά κάτω από 0 oC και όχι σε πιο εύκρατα κλίματα.