PALERMO Premium                                                     SPA 5 ατόμων

Διαστάσεις: 2180 x 2180 x 970 mm

Μπορείτε να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία μασάζ κι από τις 3 θέσεις του SPA Palermo Premium. Το συγκεκριμένο μοντέλο ξεχωρίζει για το μήκος των 2 ανακλινόμενων θέσεων που διαθέτει και το σύστημα μασάζ του, καθώς προσφέρει μασάζ από την κορυφή ως τα νύχια χάρη στα 38 ισχυρά στόμια υδρομασάζ. Έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε και να εξατομικεύσετε πολύ εύκολα την ένταση του μασάζ σε κάθε θέση, χάρη στους 3 ρυθμιστές εισαγωγής αέρα και να τη μετατρέψετε από απαλό χάδι σε ισχυρό μασάζ. Χάρη στην αντλία ανακυκλοφορίας χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος (0,1 kW) όχι μόνο κάνετε οικονομία, αλλά προστατεύετε και το περιβάλλον.Διατίθεται στις αποχρώσεις spashell:

Sterling silver Pearl White 

 Επένδυση:

 

      Grey (brushed surface)    

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Υλικό κατασκευής:

Ακρυλικό πάχους 6,3mm, ενισχυμένο με πολυουρεθάνη

Θέσεις:

2 ξαπλωμένοι, 3 καθισμένοι

Εξωτερικό κάλυμμα:

Από επεξεργασμένο ξύλινο πλαίσιο, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Μαξιλάρια:

3

Ηλεκτρικός θερμαντήρας:

3kW/230V/50Hz

Απαιτήσεις ισχύος:

1×25A 230V/50Hz optimum
1×16A 230V/50Hz minimum

Πίνακας ελέγχου:

Smart Touch

ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

 2 x 3 HP single speed

Στόμια υδρομασάζ:

37 jets

Ρυθμιστές εισαγωγής αέρα:

3

ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

16 x 1 (LED)

Κάλυμμα:

1 τεμ. θερμομονωτικό

Το spa είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα αποστείρωσης μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας, όπως και με 1 μικροβιοστατικό φίλτρο.

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Θερμομονωτικό κάλυμμα XtremeTMγκρι

 

Το XtremeTMείναι ένα θερμομονωτικό κάλυμμα που προορίζεται για εγκαταστάσεις σε περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Προσθέτει περίπου 5cm μόνωσης πάνω από το βασικό κάλυμμα. Χαλαρώστε, γνωρίζοντας το σπα είναι ασφαλές και η θερμομονωμένο, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

 

Ανυψωτικό καλύμματος Universal

 

Ένα θερμομονωτικό κάλυμμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα βαρύ. Προστατέψτε την πλάτη σας επιλέγοντας ένα ανυψωτικό καλύμματος UniversalWellis. Απλό στη χρήση του, το εξάρτημα αυτό επιτρέπει να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε το θερμομονωτικό σας κάλυμμα εύκολα και με ασφάλεια.

 

Θερμομονωτικός σάκος Wellis

 

Ο θερμομονωτικός σάκος Wellisπαρέχει στο spaσας προστασία από τις καιρικές συνθήκες, διατηρώντας το σε άριστη κατάσταση μεταξύ των χρήσεων. Ο σάκος είναι σχεδιασμένος ούτως ώστε να συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

 

Ξύλινα σκαλοπάτια σε γκρι απόχρωση

 

 

Η εύκολη πρόσβαση για είσοδο και έξοδο από το SPA είναι εγγυημένη με τα βολικά σκαλοπάτια Wellissteps.

 

Σε γκρι απόχρωση.

 

Σκαλοπάτια Wellistep

 

 

Με εύρος πέλματος 90cm και αντοχή σε βάρος άνω των 300 kg, το Wellistep αποτελεί την καλύτερη λύση για εύκολη πρόσβαση στο SPA.

 

  • Αντιολισθητική επιφάνεια από καουτσούκ
  • Στιβαρή κατασκευή από πλαστικό ανθεκτικό στη UV ακτινοβολία.

 

Βοηθητικό τραπεζάκι “Spaziano

 

Το βοηθητικό τραπεζάκι Spaziano προσφέρει την ιδανική λύση σε ένα κατ’ εξοχήν πρόβλημα για τους χρήστες του spa: πού μπορώ να αφήσω τα πράγματά μου;

Τώρα οι χρήστες του SPA μπορούν να φτάσουν εύκολα το κινητό τους τηλέφωνο ή τα γυαλιά ηλίου τους, χάρη σ’ αυτό το ανθεκτικό κι ευέλικτο βοηθητικό τραπεζάκι.

 

 

Λαβή SPA

 

 

Ο συνδυασμός του νερού και των λείων επιφανειών, αποτελούν έναν πιθανό κίνδυνο σε κάθε spa. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να έχετε μια λαβή για τα σκαλοπάτια του spa σας.

Ανεξάρτητα από την ηλικία του χρήστη, η λαβή WellisSPAGrip προσφέρει έναν εύκολο και βολικό τρόπο για να μπαίνετε και να βγαίνετε από το SPA.

 

 

Ομπρέλα SPA

 

Αυτή η κομψή ομπρέλα σας επιτρέπει να απολαύσετε το σπα σας, ανεξαρτήτως καιρικών φαινομένων. Σας προστατεύει αποτελεσματικά από τη βροχή ή την έντονη ηλιοφάνεια. Η κατασκευή της από αλουμίνιο και ανεξίτηλα υλικά διατηρούν αυτή την καταπληκτική ομπρέλα ανθεκτική για πολλά χρόνια.

 

 

«Σκανδιναβική» μόνωση

 

Σε εγκαταστάσεις με ιδιαίτερα ψυχρό κλίμα, η κατασκευή ενός SPA με τριπλό στρώμα πολυστυρένιου, εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερη μόνωση του SPA σας.

 

Προορίζεται για εγκαταστάσεις όπου η θερμοκρασία πέφτει συχνά κάτω από 0 oC και όχι σε πιο εύκρατα κλίματα.

 

Απομακρυσμένος έλεγχος SPA μέσω εφαρμογής Smart Phone

 

Μέσω αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το νερό στο SPA σας θα είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή αποφασίσετε ότι θέλετε να κάνετε μια βουτιά. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις ρυθμίσεις και τις αλλαγές του SPA, μέσω της iPhone/Androidσυσκευής σας ή του tablet σας.

 

Πετσετοθήκη

 

 

 

Η πετσετοθήκη Wellisτοποθετείται εύκολα πάνω στο SPA, διατηρώντας τις πετσέτες σας στεγνές και προστατευμένες από το νερό και τον ατμό. Όταν δεν είναι σε χρήση, διπλώνει πάνω στο SAP. Με χώρο για περισσότερες από μία πετσέτες.

 

Κιγκλίδωμα για σκαλοπάτια

 

 

Ανοξείδωτο κιγκλίδωμα για σκαλοπάτια, κατασκευασμένο από χάλυβα. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι σταθερό, μπορεί να στερεωθεί στο έδαφος με βίδες 2x4.

 

Σύστημα αποστείρωσης νερού υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C.

 

Το ισχυρό σύστημα WELLZONE 2® αποστειρώνει το νερό του SPA πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτόματα, σιωπηλά και με ασφάλεια, καταναλώνοντας ελάχιστο ρεύμα. Εξασφαλίζει κρυστάλλινο και διαυγές νερό για εσάς και την οικογένειά σας, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τη χρήση πρόσθετων απολυμαντικών.

 

 

Απόχη καθαρισμού SPA

 

 

Η απόχη καθαρισμού SPA σας επιτρέπει να διατηρείτε το χώρο εντός και εκτός του SPA καθαρό. Αναρροφά ρύπους και μικροοργανισμούς στο ενσωματωμένο φίλτρο που διαθέτει. Χειροκίνητο, δεν απαιτεί ηλεκτρική σύνδεση. Συνοδεύεται από ακροφύσια ειδικά σχεδιασμένα να καθαρίζουν δάπεδο και τις σκάλες του SPA, καθώς και την επιφάνεια του νερού.

 

Ατμοσφαιρική Χρωματοθεραπεία πολλαπλών σημείων

 

 

Το αποκλειστικό σύστημα χρωματοθεραπείας Wellison-demandπεριλαμβάνει μεταξύ 12 και 20 σημείων φωτισμού με λυχνίες LED φωτίζοντας το εσωτερικό στου SPA.

 

Αρωματοθεραπεία

 

 

Απολαύστε τις χαλαρωτικές ιδιότητες που προσφέρουν τα αρωματικά εκχυλίσματα Wellis κατά τη διάρκεια της υδροθεραπείας σας. Η δύναμη των αγαπημένων σας αρωμάτων θα σας εξασφαλίσει μια καλύτερη διάθεση!

 

 

Επένδυση από WPC

 

 

Ανθεκτικό πλαίσιο με επένδυση από WPC. Το ειδικό μίγμα από σκληρό ξύλο και πλαστικό εξασφαλίζει εξαιρετική σταθερότητα και διάρκεια ζωής στο SPA, προσφέροντας προστασία και ανθεκτικότητα για πολλά χρόνια.