PALERMO Deluxe                                SPA 5 ατόμων

Διαστάσεις: 2180 x 2180 x 900 mm

               

Το Palermo Deluxe είναι ένα μεσαίων διαστάσεων SPA υψηλών προδιαγραφών. Το μήκος των 2 ανακλινόμενων θέσεών του και τα 3 ευρύχωρα καθίσματα, φιλοξενούν άνετα 5 ενήλικες. Έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε και να εξατομικεύσετε πολύ εύκολα την ένταση του μασάζ σε κάθε θέση, χάρη στους ρυθμιστές εισαγωγής αέρα και να τη μετατρέψετε από απαλό χάδι σε ισχυρό μασάζ. Τα θερμαινόμενα στόμια αερομασάζ διασφαλίζουν ότι η θερμοκρασία θα παραμείνει όπως ακριβώς σας αρέσει, ενώ η ατμοσφαιρική χρωματοθεραπεία με φωτισμό σε πολλαπλά σημεία του σπα, σας προσφέρει πλήρη χαλάρωση. Η εξαιρετικά αποτελεσματική μόνωση και η τεχνολογία φιλτραρίσματος και ανακυκλοφορίας χαμηλής κατανάλωσης, καθιστούν αυτό το μοντέλο και οικονομικό.

 

Διατίθεται στις αποχρώσεις spashell:

Sterling silver Pearl White   Cinnabar Tuscan Sun Storm clouds Tranquility

Επένδυση:

 

Grey (brushed surface) Modena (brushed surface) Red cedar (real wood)

  

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Υλικό κατασκευής:

Ακρυλικό πάχους 6,3 mm, ενισχυμένο με πολυουρεθάνη

Θέσεις:

2 ξαπλωμένοι, 3 καθισμένοι

Εξωτερικό κάλυμμα:

Από επεξεργασμένο ξύλινο πλαίσιο, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Μαξιλάρια:

3

Ηλεκτρικός θερμαντήρας:

3kW/230V/50Hz

Απαιτήσεις ισχύος:

3×16A 230V/400V 50Hz optimum
1×32A 230V/50Hz minimum

Πίνακας ελέγχου:

Smart Touch

ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

 2 x 3 HP single speed

Στόμια υδρομασάζ:

57 jets

Στόμια αερομασάζ

10

Ρυθμιστές εισαγωγής αέρα:

3

ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

1 λυχνία με 55 LEDs

Χρωματοθεραπεία extra:

16 x 1 (LED)

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

NAI

Κάλυμμα:

1 τεμ. θερμομονωτικό


Το spa είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα αποστείρωσης μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας, όπως και με 1 μικροβιοστατικό φίλτρο.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Θερμομονωτικός σάκος Wellis

 

Ο θερμομονωτικός σάκος Wellisπαρέχει στο spaσας προστασία από τις καιρικές συνθήκες, διατηρώντας το σε άριστη κατάσταση μεταξύ των χρήσεων. Ο σάκος είναι σχεδιασμένος ούτως ώστε να συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

 

Θερμομονωτικό κάλυμμα XtremeTMγκρι

 

Το XtremeTM είναι ένα θερμομονωτικό κάλυμμα που προορίζεται για εγκαταστάσεις σε περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Προσθέτει περίπου 5cm μόνωσης πάνω από το βασικό κάλυμμα. Χαλαρώστε, γνωρίζοντας το σπα είναι ασφαλές και η θερμομονωμένο, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

 

Θερμομονωτικό κάλυμμα XtremeTM καφέ

 

Το XtremeTM είναι ένα θερμομονωτικό κάλυμμα που προορίζεται για εγκαταστάσεις σε περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Προσθέτει περίπου 5cm μόνωσης πάνω από το βασικό κάλυμμα. Χαλαρώστε, γνωρίζοντας το σπα είναι ασφαλές και η θερμομονωμένο, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

 

Ξύλινα σκαλοπάτια σε γκρι απόχρωση

 

 

Η εύκολη πρόσβαση για είσοδο και έξοδο από το spa είναι εγγυημένη με τα βολικά σκαλοπάτια Wellissteps.

 

Σε γκρι απόχρωση.

 

Ξύλινα σκαλοπάτια σε απόχρωση Modena

 

 

 

Η εύκολη πρόσβαση για είσοδο και έξοδο από το spa είναι εγγυημένη με τα βολικά σκαλοπάτια Wellissteps.

 

Σε απόχρωση Modena.

 

Σκαλοπάτια Wellistep

 

 

Με εύρος πέλματος 90cm και αντοχή σε βάρος άνω των 300kg, το Wellistep αποτελεί την καλύτερη λύση για εύκολη πρόσβαση στο spa.

 

  • Αντιολισθητική επιφάνεια από καουτσούκ
  • Στιβαρή κατασκευή από πλαστικό ανθεκτικό στη UV ακτινοβολία.

 

Ανυψωτικό καλύμματος Universal

 

Ένα θερμομονωτικό κάλυμμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα βαρύ. Προστατέψτε την πλάτη σας επιλέγοντας ένα ανυψωτικό καλύμματος UniversalWellis. Απλό στη χρήση του, το εξάρτημα αυτό επιτρέπει να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε το θερμομονωτικό σας κάλυμμα εύκολα και με ασφάλεια.

 

Βοηθητικό τραπεζάκι “Spaziano

 

Το βοηθητικό τραπεζάκι Spazianoπροσφέρει την ιδανική λύση σε ένα κατ’ εξοχήν πρόβλημα για τους χρήστες του spa: πού μπορώ να αφήσω τα πράγματά μου;

Τώρα οι χρήστες του SPA μπορούν να φτάσουν εύκολα το κινητό τους τηλέφωνο ή τα γυαλιά ηλίου τους, χάρη σ’ αυτό το ανθεκτικό κι ευέλικτο βοηθητικό τραπεζάκι.

 

Απόχη καθαρισμού SPA

 

 

Η απόχη καθαρισμού SPA σας επιτρέπει να διατηρείτε το χώρο εντός και εκτός του SPA καθαρό. Αναρροφά ρύπους και μικροοργανισμούς στο ενσωματωμένο φίλτρο που διαθέτει. Χειροκίνητο, δεν απαιτεί ηλεκτρική σύνδεση. Συνοδεύεται από ακροφύσια ειδικά σχεδιασμένα να καθαρίζουν δάπεδο και τις σκάλες του spa, καθώς και την επιφάνεια του νερού.

 

Ομπρέλα SPA

 

Αυτή η κομψή ομπρέλα σας επιτρέπει να απολαύσετε το σπα σας, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Σας προστατεύει αποτελεσματικά από τη βροχή ή την έντονη ηλιοφάνεια. Η κατασκευή της από αλουμίνιο και ανεξίτηλα υλικά διατηρούν αυτή την καταπληκτική ομπρέλα ανθεκτική για πολλά χρόνια.

 

Επιπρόσθετος θερμαντήρας 3kW

 

 

O πρόσθετος θερμαντήρας προορίζεται για spa εγκατεστημένα σε ιδιαίτερα ψυχρά κλίματα. Διπλασιάζει αποτελεσματικά την ικανότητα των θερμαντήρων να διατηρούν την υψηλή θερμοκρασία του νερού του spa, ακόμα και σε εξαιρετικά ψυχρό περιβάλλον.

 

 

Σύστημα μασάζ PulsarTM

 

Το σύστημα μασάζ PulsarTMσας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 9 διαφορετικά προγράμματα μασάζ. Εσείς απλά επιλέγετε το πρόγραμμα και την ταχύτητα και αφήστε τις παλλόμενες κινήσεις του νερού να σας αποφέρουν όλα τα οφέλη ενός φυσικού μασάζ, που βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος και αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα.

 

 

Σύστημα μασάζ VarioPODs

 

Μια ολοκαίνουργια τεχνολογία που φέρνει το φυσικό μασάζ στο spaσας. Φανταστείτε τα δάχτυλα του θεραπευτή σας να πιέζουν την πλάτη σας. Αυτοί οι λοβοί έχουν παρόμοια επίδραση με αυτή μιας πολυθρόνας μασάζ, αφού προσφέρουν μασάζ τύπου σιάτσου μέχρι τους βαθύτερους ιστούς της πλάτης. Το πρόγραμμα και η ένταση μπορούν να επιλεχθούν από την ανεξάρτητη οθόνη αφής.

 

Σύστημα οξυγονοθεραπείας
MicroSilk® OXYGEN THERAPY™

 

Καλύπτει το σώμα σας με δισεκατομμύρια φυσαλίδες πλούσιες σε οξυγόνο. Οι μικροφυσαλίδες εισέρχονται στους πόρους της επιδερμίδας συμβάλλοντας στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ παράλληλα προσφέρουν μοναδική ενυδάτωση.

 

«Σκανδιναβική» μόνωση

 

Σε εγκαταστάσεις με ιδιαίτερα ψυχρό κλίμα, η κατασκευή ενός spaμε τριπλό στρώμα πολυστυρένιου, εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερη μόνωση του SPA σας.

 

Προορίζεται για εγκαταστάσεις όπου η θερμοκρασία πέφτει συχνά κάτω από 0 oC και όχι σε πιο εύκρατα κλίματα.

 

Ηχοσύστημα POP-UP AquaSoul 2.1

 

Το ηχοσύστημα POP-UPAquaSoul, σας δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από το κινητό σας μέσω Bluetooth.

Το σύστημα περιλαμβάνει:

Ασύρματο ενισχυτή με δέκτη Bluetooh, αδιάβροχο χειριστήριο, subwoofer και 2 ηχεία που τοποθετούνται στα τοιχία του SPA.

 

 

Απομακρυσμένος έλεγχος spa μέσω εφαρμογής Smart Phone

 

Μέσω αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το νερό στο spa σας θα είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή αποφασίσετε ότι θέλετε να κάνετε μια βουτιά. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις ρυθμίσεις και τις αλλαγές του spa, μέσω της iPhone/Androidσυσκευής σας ή του tablet σας.

Πετσετοθήκη

 

 

 

Η πετσετοθήκη Wellis τοποθετείται εύκολα πάνω στο spa, διατηρώντας τις πετσέτες σας στεγνές και προστατευμένες από το νερό και τον ατμό. Όταν δεν είναι σε χρήση, διπλώνει πάνω στο SPA. Με χώρο για περισσότερες από μία πετσέτες.

 

Σύστημα επεξεργασίας νερού

In.Clear IntelligentSPA

 

Το αυτόματο σύστημα επεξεργασίας νερού In.Clear παράγει και απελευθερώνει βρώμιο, καταστρέφοντας άμεσα μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς. Αποτελεί μια έξυπνη, απλή και οικονομική λύση που διατηρεί το νερό του σπα σας ασφαλές, πεντακάθαρο και ευχάριστο για έναν ολόκληρο χρόνο μεταξύ των αλλαγών νερού.

 

Λαβή SPA

 

 

Ο συνδυασμός του νερού και των λείων επιφανειών, αποτελούν έναν πιθανό κίνδυνο σε κάθε SPA. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να έχετε μια λαβή για τα σκαλοπάτια του SPA σας.

Ανεξάρτητα από την ηλικία του χρήστη, η λαβή WellisSPA Grip προσφέρει έναν εύκολο και βολικό τρόπο για να μπαίνετε και να βγαίνετε από το SPA.

 

Κιγκλίδωμα για σκαλοπάτια

 

 

Ανοξείδωτο κιγκλίδωμα για σκαλοπάτια, κατασκευασμένο από χάλυβα. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι σταθερό, μπορεί να στερεωθεί στο έδαφος με βίδες 2x4.

 

Σύστημα αποστείρωσης νερού υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C.

 

Το ισχυρό σύστημα WELLZONE 2® αποστειρώνει το νερό του SPA πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτόματα, σιωπηλά και με ασφάλεια, καταναλώνοντας ελάχιστο ρεύμα. Εξασφαλίζει κρυστάλλινο και διαυγές νερό για εσάς και την οικογένειά σας, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τη χρήση πρόσθετων απολυμαντικών.