ACAPULCO Freestanding                     SPA 6 ατόμων

 

Διάμετρος: 2400 mm
Διαστάσεις: 3800 x 2400 x 990 mm

        TIMH: 21.420,00 € +Φ.Π.Α.                                                      ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

Το Acapulco Freestanding είναι ένα υπέργειο spa με σύστημα υπερχείλισης, κατάλληλο τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους.

Κάτω από το κάλυμμα υπάρχει αρκετός χώρος για 3 ισχυρές αντλίες υδρομασάζ, φίλτρο άμμου, ολόκληρο το μηχανικό σύστημα με σωλήνες και μονωμένη δεξαμενή 800L.

Εγκαθιστώντας τον κεντρικό πίνακα ελέγχου σε απομακρυσμένη τοποθεσία, δίνεται η δυνατότητα να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν από ακούσιο επαναπρογραμματισμό. Έτσι εσείς θα μπορείτε να ελέγχετε τον προγραμματισμό των κύκλων φιλτραρίσματος και θέρμανσης, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τις λειτουργίες υδρομασάζ και χρωματοθεραπείας.

 

Διατίθεται στις αποχρώσεις spashell:

Sterling silver Pearl White    Cameo Cinnabar Tuscan Sun Storm clouds Tranquility

Επένδυση:

 

Grey (brushed surface) Modena (brushed surface) Red cedar (real wood)

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Υλικό κατασκευής:

Ακρυλικό πάχους 6,3mm, ενισχυμένο με πολυουρεθάνη

Βάση στήριξης:

Μεταλλική

Θέσεις:

6 καθισμένοι

Επένδυση:

Από κέδρο

Ηλεκτρικός θερμαντήρας:

3kW/230V/50Hz

Απαιτήσεις ισχύος:

3×16A 230V/400V 50Hz
1×32A 230V/50Hz

Πίνακας ελέγχου:

ΤΡ800 εξωτερικός

Βοηθητικοί πίνακες ελέγχου:

  • Με 1 μπουτόν
  • Με 4 μπουτόν

ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

 

Στόμια υδρομασάζ:

40 jets

Στόμια αερομασάζ

12 jets

Ρυθμιστές εισαγωγής αέρα:

3

ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

1 λυχνία με 55 LEDs

Χρωματοθεραπεία extra:

12 x 1 (LED)

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

NAI

Χειρολαβές:

2      τεμ.

Σκάλες:

1      σετ

Κάλυμμα:

1 τεμ. θερμομονωτικό

Θερμομονωμένη δεξαμενή υπερχείλισης

ü   

Φίλτρο άμμου για προσωπική χρήση

1 τεμ. 6 m3/h

 

Σύστημα απολύμανσης νερού μέσω συσκευής υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C.
Περιλαμβάνονται 3 μικροβιοστατικά φίλτρα.

 

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Κάλυμμα Acapulco XtremeTM

 

 

Το κάλυμμα Xtreme προσθέτει επιπλέον μόνωση στο σπα, ακόμα και σε συνθήκες έντονου παγετού και ψύχους. Τα καλύμματα Xtreme προσθέτουν περίπου 5 επιπλέον εκατοστά μόνωσης πάνω από το βασικό κάλυμμα. Χαλαρώστε, γνωρίζοντας ότι το σπα είναι ασφαλές και η θερμότητα μονωμένη, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

 

Σύστημα επεξεργασίας νερού

In.Clear Intelligent SPA

 

Το αυτόματο σύστημα επεξεργασίας νερού In.Clear παράγει και απελευθερώνει βρώμιο, καταστρέφοντας άμεσα μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς. Αποτελεί μια έξυπνη, απλή και οικονομική λύση που διατηρεί το νερό του σπα σας ασφαλές, πεντακάθαρο και ευχάριστο για έναν ολόκληρο χρόνο μεταξύ των αλλαγών νερού.

 

Απομακρυσμένος έλεγχος SPA μέσω εφαρμογής SmartPhone

 

Μέσω αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το νερό στο spa σας θα είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή αποφασίσετε ότι θέλετε να κάνετε μια βουτιά. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις ρυθμίσεις και τις αλλαγές του spa, μέσω της iPhone/Androidσυσκευής σας ή του tablet σας.

 

Επιπρόσθετος θερμαντήρας 3kW

 

 

O πρόσθετος θερμαντήρας προορίζεται για spa εγκατεστημένα σε ιδιαίτερα ψυχρά κλίματα. Διπλασιάζει αποτελεσματικά την ικανότητα των θερμαντήρων να διατηρούν την υψηλή θερμοκρασία του νερού του spa, ακόμα και σε εξαιρετικά ψυχρό περιβάλλον.

 

 

Θερμομονωτικός σάκος Wellis

 

Ο θερμομονωτικός σάκος Wellisπαρέχει στο spaσας προστασία από τις καιρικές συνθήκες, διατηρώντας το σε άριστη κατάσταση μεταξύ των χρήσεων. Ο σάκος είναι σχεδιασμένος ούτως ώστε να συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

 

«Σκανδιναβική» μόνωση

 

Σε εγκαταστάσεις με ιδιαίτερα ψυχρό κλίμα, η κατασκευή ενός spa με τριπλό στρώμα πολυστυρένιου, εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερη μόνωση του spa σας.

 

Προορίζεται για εγκαταστάσεις όπου η θερμοκρασία πέφτει συχνά κάτω από 0 oC και όχι σε πιο εύκρατα κλίματα.

 

Απόχη καθαρισμού SPA

 

 

Η απόχη καθαρισμού spa σας επιτρέπει να διατηρείτε το χώρο εντός και εκτός του SPA καθαρό. Αναρροφά ρύπους και μικροοργανισμούς στο ενσωματωμένο φίλτρο που διαθέτει. Χειροκίνητο, δεν απαιτεί ηλεκτρική σύνδεση. Συνοδεύεται από ακροφύσια ειδικά σχεδιασμένα να καθαρίζουν δάπεδο και τις σκάλες του SPA, καθώς και την επιφάνεια του νερού.

 

Ανυψωτικό καλύμματος Universal

 

Ένα θερμομονωτικό κάλυμμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα βαρύ. Προστατέψτε την πλάτη σας επιλέγοντας ένα ανυψωτικό καλύμματος UniversalWellis. Απλό στη χρήση του, το εξάρτημα αυτό επιτρέπει να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε το θερμομονωτικό σας κάλυμμα εύκολα και με ασφάλεια.