Παραδοσιακές και infrared σάουνες 

Η χρήση της σάουνας προάγει την υγεία και την σωματική και ψυχική ευεξία

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που παράγεται στο εσωτερικό της σάουνας, προκαλείται εφίδρωση μέσω της οποίας απομακρύνονται οι τοξίνες από τον οργανισμό.

Βακτήρια και νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, προσδίδοντας στην επιδερμίδα μια καθαρή και λαμπερή όψη, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ταχύτερη επούλωση των πληγών.

Οι μύες του σώματος χαλαρώνουν, με αποτέλεσμα η ποιότητα του ύπνου να βελτιώνεται σημαντικά και τυχόν πόνοι να καταπραΰνονται.

Επίσης, η αυξημένη θερμότητα που παράγεται στο εσωτερικό της σάουνας, έχει ως αποτέλεσμα τη διαστολή των αγγείων, με συνέπεια να αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και του μεταβολικού ρυθμού, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην απώλεια βάρους. Αποτελεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, ιδανικό όχι μόνο για την καταπολέμηση της γρίπης και του κρυολογήματος, αλλά με συμβολή και στην ψυχική ευεξία του χρήστη: οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται καταπολεμούν το στρες, συμβάλλοντας στην ψυχική ευεξία του χρήστη.

Η εταιρία μας διαθέτει τόσο παραδοσιακές, φινλανδικού τύπου σάουνες (με θερμαντήρα), όσο και infrared σάουνες με λυχνίες υπέρυθρης θέρμανσης, οι οποίες μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις διαστάσεις του δικού σας χώρου.

Η εταιρία μας σας εγγυάται την υψηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών για κάθε sauna, που συνοδεύεται από πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας και οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης στα ελληνικά. 

Πολύ εύκολη συναρμολόγηση, απαιτούν μόνο σύνδεση με ηλεκτρικό ρεύμα.

Ιδανικές για επαγγελματική χρήση (γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής κ. ά.) αλλά υπέροχες προτάσεις και για οικιακή χρήση.

Royal Sauna

Παραδοσιακή, φινλανδικού τύπου sauna 

Infrared saunas

Helios hemlock

1 ατόμου

Solaris hemlock

2 ατόμων

Helios%20sauna.JPG                                                                                                 

Solaris%20Hemlock%20sauna.PNG                                                                                                     

Sundance hemlock

3 ατόμων

Eclipse hemlock

5-6 ατόμων

SUNDANCE%20HEMLOCK.PNG

ECLIPSE%20hehmlock%20sauna.PNG