Εμπιστευθείτε την κατασκευή του χαμάμ σας στους ειδικούς!

Κατασκευή χάμαμ

Η εταιρεία μας σας προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα για την κατασκευή ενός χώρου χαμάμ στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία στην κατασκευή χώρων χαμάμ, έτσι ώστε να αποφευχθούν λάθη κατα την κατασκευή.

Για την επένδυση των τοιχίων στο εσωτερικό της καμπίνας, μπορούμε να σας προσφέρουμε ψηφίδα υψηλής ποιότητας, πλακάκια, μάρμαρο ή εποξειδική βαφή δύο συστατικών στο χρώμα της επιλογής σας!

oie_transparent_3.png Βασικός εξοπλισμός

Στον βασικό εξοπλισμό της ατμογεννήτριας, σας προσφέρουμε όλα τα επιμέρους εξαρτήματα, τα οποία είναι απαραίτητα για την εγκατάσταση και την θέση λειτουργίας του εξοπλισμού του χαμάμ.

Ατμογεννήτρια:

Η ατμογεννήτρια είναι η συσκευή, στην οποία οφείλεται η παραγωγή του ατμού, αποτελώντας έτσι την καρδιά του χαμάμ. Συνεπώς θα πρέπει να διακρίνεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής, εύκολη συντήρηση, όπως και φιλικό προς τον χρήστη χειρισμό. Η ατμογεννήτρια κατασκευάζεται σύμφωνα με τις δικές μας προδιαγραφές, έχοντας κατά νου τα ευάλωτα σημεία μιας ατμογεννήτριας, καθιστώντας την έτσι ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο προϊόν.

Δεδομένου ότι πρόκειται μεταξύ άλλων για ένα επαγγελματικό προϊόν, η εταιρεία μας φροντίζει να έχει πάντα στοκ ανταλλακτικών σε περίπτωση βλάβης. Επίσης η πολυετής εμπειρία μας επιτρέπει την σωστή εγκατάσταση, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη των ατμογεννητριών, που εμπορευόμαστε.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση του εξοπλισμού. Για αυτόν το λόγο η εταιρεία μας συνεργάζεται με άριστους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν την απαραίτητη γνώση για να αποφύγουν λάθη στην εγκατάσταση, που πρέπει να αποφευχθούν σε κάθε περίπτωση.

Πίνακας ελέγχου:Στόμιο εισαγωγής ατμού:
                                                          
Ο πίνακας ελέγχου αφής διακρίνεται απο τον μίνιμαλ σχεδιασμό του, καθώς το λευκό του χρώμα, η γυάλινη πρόσοψη και η ευδιάκριτη γραμματοσειρά της οθόνης, την καθιστά τόσο μοντέρνα ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο. Επίσης μέσω του πίνακα ελέγχου μπορούν να ρυθμιστούν όλες οι λειτουργίες της ατμογεννήτριας (από την θερμοκρασία της καμπίνας μέχρι τον εξαερισμό) εφόσον οι επιμέρους συσκευές είναι του ίδιου οίκου.Το στόμιο εισαγωγής ατμού είναι η απόληξη της γραμμής ατμού στην καμπίνα του χαμάμ. Χάρη στον σχεδιασμό του ο ατμός δεν εκτοξεύεται αλλά διαχέεται στον χώρο, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται εγκαύματα και τραυματισμοί των χρηστών το χαμάμ.
Βαλβίδα ασφαλείας:Σφαιρική ηλεκτροβαλβίδα εκκένωσης κάδου:
Εξασφαλίζει την εκτόνωση αυξημένης πίεσης στον εσωτερικό κάδο παραγωγής ατμού.Ο πλέον αξιόπιστος τύπος ηλεκτροβαλβίδας για την εκκένωση του κάδου παραγωγής ατμού.

oie_transparent_3.png Προαιρετικός εξοπλισμός

               

Εξαερισμός

Η αποβολή των υδρατμών απο την καμπίνα, έπειτα απο κάε χρήση, επιτυγχάνεται με τα ειδικά συστήματα εξαερισμού χαμηλής τάσης, που διαθέτουμε.

Μουσική

Χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με τα ειδικά αδιάβροχα ηχεία μας την μουσική της επιθυμίας σας.

duft.png

Αρωματοθεραπεία

Με ειδικές αθόρυβες δοσομετρικές αντλίες ή με ειδικά στόμια εισαγωγής ατμού, μπορούμε να εισάγουμε στην καμπίνα το άρωμα της επιλογής σας ή να σας δώσουμε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο δαφορετικά αιθέρια έλαια χωρίς να αλλάζετε κάθε φορά το αντίστοιχο δοχείο ή την φιάλη.

Χρωματοθεραπεία

Παράλληλα, σας προσφέρουμε την δυνατότηα φωτισμού της καμπίνας σας με ειδικά αδιάβροχα έγχρωμα spot κυλιόμενης εναλλαγής χρωμάτων ή να δημιουργήσουμε στην οροφή της καμπίνας σας την εικόνα έναστρου ουρανού με τη βοήθεια οπτικών ινών κυλιόμενης εναλλαγής χρωμάτων.

banks.png

Θερμαινόμενοι πάγκοι

Παράλληλα, με το ειδικό ηλεκτρικό ενδοδαπέδιο δύστημα αντιστάσεων που διαθέτουμε, σας παρέχουμε την δυνατότητα προθέρμανσης των πάγκων σας την θερμοκρασία, που επιθυμείτε.
Κεφαλές ντους

Κεφαλές ντους για το εσωτερικό του χαμάμ:
-για ένα ή δύο άτομα
-σε στρογγυλό, τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο σχήμα
-κανονικού πάχους ή Ultra thin
-με ή χωρίς φωτισμό Led
-Γυαλιστερό ή Brushed
Υλικό κατασκευής: Επινικελωμένος μπρούντζος ή ανοξείδωτο

oie_transparent_3.png Τι είναι το χαμάμ; Ποια τα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό; Ποια η διαφορά της με την σάουνα;

bullet-clipart-graphic-7.png Το χαμάμ (από τα αραβικά hamma, μτφ.: ζεσταίνω, ενθάλπω) ή ατμόλουτρο είναι μια διαδικασία, η οποία βρίσκει τις ρίζες της στην ανατολή. Λόγω των ευεργετικών του επιδράσεων έγινε γρήγορα γνωστό και στην Ευρώπη, κατατάσσοντάς στο πεδίο της ευεξίας.

bullet-clipart-graphic-7.png Κατά το χαμάμ προκαλείται έντονη εφίδρωση με αποτέλεσμα την αποβολή των τοξινών, καθώς η ήπια θερμοκρασία προσφέρει αναλγητική δράση στους μύες, οι οποίοι χαλαρώνουν.

bullet-clipart-graphic-7.png Η χρήση του χαμάμ δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10-12 λεπτά και θα πρέπει να ακολουθείται από δροσισμό για την επαναφορά του σώματος σε κανονική θερμοκρασία. Η διαδικασία αυτή μπορεί να επαναληφθεί μέχρι τρεις φορές.

Χαμάμ ή Σάουνα;

hammamvssauna_1.png

 Η επίδραση του χαμάμ και της σάουνας στο ανθρώπινο σώμα δεν αποκλίνουν ιδιαίτερα. Η διαφορά είναι  στον τρόπο, με τον οποίο επιτυγχάνεται η επίδραση αυτή, καθώς στην σάουνα συναντάμε υψηλές θερμοκρασίες και σχετικά μικρή υγρασία, ενώ στο χαμάμ η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλότερη από αυτήν της σάουνας και η υγρασία είναι τόσο υψηλή, που ο χρήστης μπορεί να διακρίνει μικροσταγονίδια στην καμπίνα.