ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ & INFRARED SAUNAS

Relaxation 'n' beauty

FINNISH SAUNAS

Οι παραδοσιακές, φινλανδικού τύπου σάουνες που σας προσφέρει η εταιρία μας, κατασκευάζονται στην Ευρώπη από πολυτελές ξύλο με ιδιαίτερη εμφάνιση και άρωμα. Διακρίνονται για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους καθώς και για την υψηλή ποιότητα του εξοπλισμού (HARVIA, SAWO) και των υλικών κατασκευής τους.

Σας προσφέρονται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές συνοδευόμενες από όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σάουνας: κουβαδάκι και κουτάλα σάουνας, ειδικές πέτρες σάουνας, κλεψύδρα, θερμόμετρο και υγρασιόμετρο σάουνας, ενώ παράλληλα διαθέτουν είτε φωτιστικό με κάλυμμα είτε χρωματοθεραπεία με έναστρο ουρανό αποτελούμενο από φωτιστικά LED με κυλιόμενο φωτισμό, δημιουργώντας μια απίστευτα ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Φθάνουν σε εσάς σε πάνελ έτοιμα για σύνδεση - έτοιμες σε λιγότερο από 1 ημέρα. 

Αφήστε λοιπόν τους έντονους ρυθμούς της επαγγελματικής σας δραστηριότητας πίσω σας και τολμήστε να αποδράσετε αφιερώνοντας στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας μοναδικές στιγμές ανακούφισης, ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης μακριά από το άγχος της καθημερινότητας!

INFRARED SAUNAS

Η υπέρυθρη θερμότητα που εκπέμπεται μέσω των λυχνιών θερμότητας είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη. έχει την ικανότητα να διαπερνά την επιδερμίδα από 4 - 7 cm και ως εκ τούτουη αποτοξίνωση που προσφέρει είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. οι σάουνες με υπέρυθρη θέρμανση αποτελούν την ιδανική επιλογή για κέντρα αισθητικής και γυμναστήρια, αφού προσδίδει:

Λαμπερή όψη: η υψηλή θερμοκρασία συμβάλει στην κυτταρική ανανέωση, ενώ παράλληλα τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται από την επιδερμίδα.

Αποτοξίνωση: Μέσω της εφίδρωσης οι τοξίνες αποβάλλονται από τον οργανισμό.

Απώλεια βάρους: Λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας τα αγγεία διαστέλλονται με αποτέλεσμα να αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και ο μεταβολικός ρυθμός.

Μυϊκή χαλάρωση: Προσφέρει ανακούφιση στους καταπονημένους μύες και καταπραϋνει ακόμα και τους χρόνιους πόνους των αρθρώσεων.

Ψυχική ευεξία: Κατά την παραμονή σας στη sauna, απελευθερώνονται ενδορφίνες - οι ορμόνες που είναι υπεύθυνες για την θετική διάθεση και την ψυχική ευεξία.

Aρωματοθεραπεία: Eίναι επιστημονικά αποδεδειγμένη η θετική επίδραση των αιθέριων ελαίων που χρησιμοποιούνται κατά την παραμονή σας στη sauna. Ανάλογα με το αιθέριο έλαιο που θα επιλέξετε, υπ[άρχει η αντίστοιχη επίδραση στο νευρικό, ανοσοποιητικό και ενδοκρινικό σύστημα.

Θεραπεύει: Από την πρώτη κιόλας χρήση της σάουνας, η αναπνοή απελευθερώνεται, οι μύες χαλαρώνουν, οι χρόνιοι πόνοι απαλύνονται και επιπλέον συμβάλει στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος.